ADDIT B.V.


21-06-2018
Archimedesweg 2 - 5928 PP VENLO

Voeg toe aan agenda 2018/06/21 14:30:00 2018/06/21 Europe/Amsterdam ADDIT B.V. ADDIT is een first tier system supplier en contract manufacturer.... Archimedesweg 2 - 5928 PP VENLO KKBL info@kkbl.nl

ADDIT is een first tier system supplier en contract manufacturer. De roots van ADDIT liggen in de plaatbewerking. De onderneming is opgericht in 1984 en is nog in handen van de oprichter. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich steeds verder ontwikkeld, en heeft nu vestigingen in Venlo (50 medewerkers) en in Węgrów, Polen (650 medewerkers).

ADDIT beweegt zich op de markt van high mix, low volume, high complexity, Re-engineering en modularisering, mede ten behoeve van kostenbesparing, behoren tot de kerncompetenties.

Vanuit het specialisme ontwikkelt, engineert en produceert ADDIT op klantspecificatie en op order velerlei producten van behuizingen, (zelfdragende machine)frames, mechanische en mechatronische modules tot complete mechatronische machines die getest en al rechtstreeks aan de eindgebruiker worden geleverd.

Voorbeelden zijn: geldautomaten, medische en laboratoria apparatuur, modules voor kopieerapparaten, drukmachines, defensie en de energie-, spoorweg- en luchtvaart-industrie.

 Al meer dan 10 jaar geleden heeft ADDIT onderkend dat de wensen van klanten aan het verschuiven waren en dat het niet meer voldoende was het eigen specialisme goed te beheersen, klanten willen een complete oplossing.

ADDIT heeft destijds een werkwijze ontwikkeld om op basis van eigen sterkten samen te werken met andere bedrijven. Maar de verwachtingen van klanten op het gebied van time to market (detailontwerp, proto, eindprodukt) worden steeds hoger. Het is een stevige uitdaging om de competenties te ontwikkelen die nodig zijn om aan de (soms extreme) wensen te voldoen.

Hierover willen we na de rondleiding van gedachte wisselen: 'tomorrows way of developping, engineering and manufacturing under a short time to market.'

Vriendelijk verzoeken wij u uiterlijk vóór 16 juni a.s uw deelname kenbaar te maken via "aanmelden" onderaan deze pagina.

Programma


13.30

Ontvangst deelnemers

14.00

Welkom

14.05

Inleiding ADDIT, door Huub Hendrix, New Business Manager

14.30

Rondleiding

15.30

Vragen naar aanleiding van de rondleiding

15.45

Samenwerking tussen bedrijven, onder druk van korte time to market

16.30

Kenniscafé

17.00

Sluiting

Wie waren er?